Natt som dag – alldeles nära

Vissa saker finns där. Natt som dag. Levandes sitt eget liv så där stilla och självklart som neonskyltarna på Söder.

Nu har jag ett antal Stockholmsdygn framför mig. So what?! Det är ju ett normaltillstånd för mig. Eftersom jag hade tänkt vara på en längre resa men är kvar här blir jag ändå medveten om de kommande dagarna på ett lite uppfriskande sätt. Dagarna från och med i dag.

Jag är hemma men ändå något av en besökare. Varför inte göra något speciellt av det? Upptäcka nya platser & söka nya upplevelser. Kanske fotografera mera aktivt i stan än vad jag brukar?

Det finns så mycket att upptäcka var man än är. Jag ska nu försöka ge Stockholm lite extra uppmärksamhet.

Stomatolskylten, exempelvis, är från 1909, något jag lärde mig på kalaset i torsdags. Nu har jag också lärt mig att den skylten egentligen inte är någon neonskylt. Men den är den första och den äldsta fungerande rörliga ljusreklamen i Sverige.

Bara det.

IMG_6558     IMG_6546

IMG_6552 2     IMG_6568 2

Publicerat i Vanliga dagar | 2 Kommentarer

2 Responses to Natt som dag – alldeles nära

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.