Hamnen

Det är ryckiga dagar på grund av renoveringen som ska göras i studion. Allt ska plockas ihop och antingen plastas in eller tas hem. Det är svårt att få till det med målandet då. Från och med onsdag kan jag, tack och lov ha målarvänliga rutiner igen. Som jag nämnt kommer jag att måla i hemmaateljén ett tag och det blir säkert bra.

Igår träffade jag Ilkka Timonen i studion för lite kollegialt snack och senare på dagen släntrade jag över till Sara-Vide Ericson för att hämta en grej i hennes ateljé och prata lite. Ruckades med dessa möten i min egen tillvaro. Blev inspirerad. Fick något annat att tänka på än hantverkare och plast. Tack båda! För att bygga på med inspiration och kompensera för uteblivna penseldrag stannade jag till i hamnen på vägen hem.

Den där hamnen som jag annars alltid åker förbi.

IMG_6705 4     IMG_6721

IMG_6722     IMG_6716

IMG_6705 3

Publicerat i Inspiration, Konstnärer, Vanliga dagar | 4 Kommentarer

4 Responses to Hamnen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.