Va tusan!

Den här morgonen blev ingenting som jag hade tänkt mig.

Både jag och bloggen låg nere. Själv försov jag mig och bloggen led av ett pågående serverbyte. Dominobrickorna i My Bad Morning sattes i rörelse och hann rassla iväg en bra bit innan jag lyckades stoppa dem.

Nu blev du inte nämnvärt lidande. Ja, det blev faktiskt inte måleriet heller. Bloggen går att läsa igen och jag greppade penseln i flykten och satte några penseldrag som jag inte fick till under gårdagen.

Kvar är bara jag som försöker samla ihop mig.

Hade tänkt skriva om Konstnärsrollen i förändring i dag men får nu nöjet att göra det i morgon istället. Bra på så sätt att jag hinner tänka och förbereda mig lite mer och att jag kan passa på att fråga dig:

Upplever du att konstnärsrollen är i förändring? & På vilket sätt?

Tacksam för synpunkter, erfarenheter och frågor. Jag tycker det är en viktig fråga att utbyta tankar kring.

IMG_4101

Publicerat i Konstnärer, Måleri, Vanliga dagar | 5 Kommentarer

5 Responses to Va tusan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.