Glad och hemlighetsfull

Jag är glad i dag. Så där glad som man blir när känslan att det kommer att ordna sig överraskar en. Det är ungefär som när en efterlängtad gäst plötsligt dyker upp vid ens port.

Målandet har fallit på plats. Jag har förflyttat mig från ett stadium där jag bara målade på i ett udda projekt utan att riktigt veta hur det skulle bli – till att nu se det framför mig i sin helhet och nästan ha målat klart. Ok. Jag är fortfarande lite hemlighetsfull kring det men kan berätta att jag kommer att visa resultatet på Kistamässan i september. Har bestämt mig för det under de senaste dagarna.

Äntligen börjar jag också känna att hjärnskakningen lättar. På riktigt. Det finns inget man uppskattar så mycket som vanliga dagar när man inte kan ta sådana för givet. Där är jag just nu. Jag njuter av att kunna få fungera något så när SOM VANLIGT.

Är i studion när jag skriver detta. Känner mig redo att fortsätta med vildhästprojektet, som jag påbörjade i våras. Lade det på hyllan i samband med olyckan i juni men ska börja igen I DAG.

Här ska målas hästar. Vilda hästar. De har undrat lite vart jag tog vägen.

Önskar dig med detta en trevlig helg!

Jennifers bildspel 056 3

Publicerat i Konst, Måleri, Vanliga dagar | 8 Kommentarer

8 Responses to Glad och hemlighetsfull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.