Morgonkänsla

Bland det bästa jag vet är att sitta och äta frukost/brunch på något NY-ställe så att man samtidigt ser gatulivet. Allra helst ska det vara i en korsning och det är människorna som bjuder på underhållningen mot en bakgrund av brölande trafik. De kommer och går. New York-bor, besökare, turister. De ser ut som allt fantasin kan uppbringa och ofta någonting där utöver. Många ilar med snabba steg till jobbet. Någon ska resa bort. Vissa vill hem efter lång och tung natt. Man ser alltid någon stå med karta och undra var hon/han är. Det finns alltid ett arbete som pågår. Varor som lastas och skräp som hämtas.

En ny dag vecklar ut sig.

Det är skönt att sitta med denna vy och reflektera över livet. Jag tänker ofta som bäst då. Sedan gå en första liten runda innan dagens program ens riktigt har börjat.

 IMG_7211

Publicerat i New York, Vanliga dagar | 2 Kommentarer

2 Responses to Morgonkänsla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.