NYC on my mind

En vecka tog det denhär gången. Från det att jag kom hem till det första skovet av längtan. Då pratar jag inte om +tankar och +minnen utan om en längtan som kör in i magen precis som när man saknar någon man älskar. Som drabbar en. Som struntar i ens planer. Som struntar i förnuftet.

Första gången jag åkte till New York hade jag ingen tanke på att jag skulle komma att återvända. Nu, 25 resor senare, är NYC i min person ungefär som saunan i en finnes.

Och jag fortsätter att åka mellan. Ännu ett tag.

IMG_1540     IMG_2545

IMG_2478     IMG_1531

Publicerat i New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.