Avskedstisdag

Det är dags att motvilligt flyga tillbaka till Stockholm. Jag stiger upp tidigt och tar vara på den tid jag har kvar. Promenerar länge i Greenwich Village, Soho, China Town och på Lower East Side. Har paltat på mig ordentligt för det är kallt. Ägnar mig åt hobbyn fotografering och filosoferar om personliga uttryck – om hur många det finns och om vikten att utveckla det individuella och personliga samtidigt som man ska försöka vara öppen och lära av andra.

Jag är samlad och lugn. Saknar redan innan jag lämnar. Vet att det är så med denhär stan och mig. Men jag är nöjd. Riktigt nöjd. Har fått gjort det jag kom hit för att göra och nu har jag en returbiljett i fickan som kräver sitt.

IMG_2634     IMG_2649

IMG_2615     IMG_2657 2

Publicerat i New York | 2 Kommentarer

2 Responses to Avskedstisdag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.