Paraplymåndag

Jag ville så gärna till Williamsburg att jag åkte trots att väderleksrapporten varnat för regn. Hann precis fram innan det började hälla ner.

IMG_2588

Stod ut ett tag men istället för att börja surna till på allvar ändrade jag programmet och tog mig till Guggenheim för att titta på Vasily Kandinsky-utställningen. (det finns en version online). Det är fantastiskt och intressant men där någonstans, innan jag nått slutet på utställningen, blev jag konstmätt. Så pass konstproppmätt att jag inte ens ville gå till Spring Studio och teckna på kvällen, som jag hade tänkt. Shoppade istället och gjorde andra roliga saker som inte har någonting med konst att göra.

IMG_2601     IMG_2553

IMG_2578     IMG_2572 2

Publicerat i Konst, New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.