Att kliva ut på trottoaren

Något jag tycker mycket om med New York är att kliva ut på trottoaren tidigt på morgonen en ledig dag och ge mig ut på upptäcktsfärd. Olika delar av staden har sina karaktärsdrag och vare sig man har varit här mycket eller ingenting så får man uppleva nya skådespel. Intryck serveras och det händer saker vart man än vänder sig.

Nuförtiden håller jag mest till i områdena Soho – Greenwich Village – China Town – East Village och i Williamsburg, som ligger nära men i Brooklyn på andra sidan East River. Jag bor gärna i China Town.

På Canal Street här i China Town finns butiken Pearl Paint om man vill gå på upptäcktsfärd bland olika konstnärsmaterial. Hela stället är ganska sunkigt men välsorterat. Där har jag flera gånger köpt akrylfärg och små, färdigspända dukar. På så sätt blir det aldrig några tråkiga kvällar fast jag är själv på resan.

IMG_1517     IMG_1551     IMG_1503     IMG_1578

Publicerat i New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.