Det som rör vid hjärtat

På denhär resan har det varit gatulivet och människan i storstaden som har gett mig de starkaste konstupplevelserna. Plötsligt lockades jag inte speciellt av välarrangerade utställningar utan föredrog att vandra runt på gatorna, ta in alla intryck och ägna mig åt hobbyn fotografering. Jag tycker att det kommer bra tankar när jag går. Det är skönt att få filosofera över livet, andras och mitt eget och vad det går att göra av det. Och att sedan fånga några av ögonblicken med kameran.

Några riktiga utställningar har det ändå också blivit. Den som berörde mig mest var Yoko Onos ”The New York City Years” om John Lennon som visas på annexet till Rock & Roll Hall of Fame på Mercer Street i Soho. En annan var ”Abstractions” med Georgia O’Keeffe som visas på Whitney. Båda ger nya perspektiv på de två konstnärernas liv och skapande och framför allt – de rörde vid mitt hjärta.

IMG_1638     IMG_1588     IMG_1634     IMG_1569

Publicerat i New York | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.