Monterdag 3

Söndagen var den bästa och roligaste av de tre mässdagarna. Svårt att riktigt säga varför. Det beror säkert på en kombination av att själv ha hunnit bli varm i kläderna, av att ha lärt känna andra på plats och att besökarna var extra många och intresserade. Evenemanget i sig lämnade efter sig mestadels positiva reaktioner. På fredagen kom 1500 besökare, lördagen och söndagen drog över 2000 vardera. Nu finns tid för utvärdering och planering inför nästa år. Både besökare, utställare och arrangörer vill naturligtvis ha någonting ännu bättre då. Datum är satt till 17-19 september 2010.

Själv är jag sammanfattningsvis mycket nöjd. Bortsett från försäljning, många möten med kollegor och deras konst så är det allra största värdet att ha fått träffa alla de besökare som klivit in i min monter för att titta på mina oljor. Tack! Jag hoppas att vi ses om ett år igen.

IMG_1031     IMG_0974     IMG_0926     IMG_1043

Publicerat i Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.