Monterdag 2

Första dagens spänning har lagt sig. Kvar finns en närvaro och en betraktelse. Det blir många möten med bekanta och nya besökare. Givande samtal med kollegor. Olika professionella kontakter för framtida utbyte och uppföljning. Det är mycket folk. Surrigt. Intresserat. Jag gick ett varv bland montrarna innan dörrarna öppnades för allmänheten. Annars höll jag mest till i A-gången och den egna montern. Så förflöt dagen fram till stängning och gemensam middag.

Parallellt med den egna upplevelsen i montervärlden pågår en slags kontinuerlig värdering av mässan och arrangemanget som helhet. Återkommer till en slutgiltig sådan efter söndagens upplevelser. Just nu kan jag bara konstatera att det känns bra som start och att det finns goda förutsättningar för en återkommande mässa som bygger på det aktuella konceptet.

IMG_0995

Publicerat i Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.