Grönare gräs

Det är fint att vara tacksam för det man har, man ska gräva där man står och alla resor leder fram till en själv. Javisst, men ibland behöver man få sträcka på halsen för att se vad som finns utanför ens egna gränser. Kanske till och med få i sig något som erbjuds. Grönt gräs i form av intryck, kunskaper och upplevelser. Tack och lov så behöver inte det ena utesluta det andra. Vi behöver både trygghet och spänning, rutiner och förändring. Vi behöver få stänga om oss ibland för att i andra stunder öppna oss och få påfyllning. Vilken balans som är den optimala varierar från person till person och det där gräset, ja, ibland finns det precis utanför ”staketet”.

IMG_0289_2

IMG_0296_2

Publicerat i Förhållningssätt, Processen att skapa | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.