En dag utan måsten

Ibland behöver man dagar utan måsten. Jag har en sådan dag just nu och softar, fixar, pysslar och umgås i största allmänhet. Dagen blir som den blir. Tankar och känslor får skvalpa fritt. Sakta söker de sig fram till goda viloplatser när de fått fara runt ett tag, fram och tillbaka. Börjar fytta på dukar nere i målarrummet. Hittar en påbörjad målning, som jag tidigare har lagt åt sidan för att den kändes banal. Nu ser jag ett annat värde och en annan möjlighet i den. Målar en stund med glädje och glömmer bort tiden.

Vad gäller ramarna så fegade jag ur igår. Det blev inte så många nya ytterramar som jag hade tänkt mig. Jag hittade några av den gamla modellen som jag valde att använda istället. Ok. Allt är ramat nu i alla fall. (Och alla böckerna står där de brukar istället för att agera tyngder.)

Blogg Cash Weekend 2 004     Blogg Cash Weekend 2 002

Publicerat i Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.