Innanför ramarna

Jag ligger bra till med tidplanen inför Kistamässans Höstsalong, som är fredag-söndag, nästa vecka, men det är ändå alltid en massa pyssel såhär inför en utställning. Idag har jag fixat hänganordningar på målningarna jag kilramade förra helgen och nu är det dags att få ett antal ytterramar på plats också.

Detta med ytterramar är ett rätt knepigt kapitel. Det är ju det som finns innanför ramarna som ska stå i fokus. Samtidigt kan en väl passande ram göra att en målning träder fram med självklarhet och övertygelse. Jag har haft vita ramar rätt länge. Nu gick inte de vanliga att få så jag prövar med en lite grövre variant. Vi får se hur det blir. Ska limma fast dem nu under eftermiddagen så får de stå och torka över natten.

Musik? Jag tog med nyaste Dylan hem och den tål många lyssningar.

Trevlig helg!

Blogg Cash Weekend 2 004     Blogg Cash Weekend 2 002     Blogg Cash Weekend 2 003

Publicerat i Måleri | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.