Läget?

2012 har varit ett händelserikt år överlag och ett utställningsintensivt år konstmässigt. Jag känner mig förändrad som människa och konstnär. Tycker att jag har fått så många intryck, mött så spännande människor och lärt så mycket nytt att jag inte riktigt kan kännas vid den jag var innan.

Eftersom jag fick så många internationella förfrågningar  i slutet av 2011/början av 2012 bestämde jag mig för att ändra i mina planer och passa på att resa och lära i samband med deltagandet i några utvalda utställningar. Tillsammans med några små utställningar på hemmaplan blev det en dynamisk mix:

  • AVA Galleria, Helsingfors – separatutställning
  • So Stockholm Gallery, Stockholm – samlingsutställning med Föreningen Lidingökonstnärer
  • Marzia Frozen, Berlin,  – samlingsutställning
  • Lidingösalongen, Lidingö Stadshus
  • Berlin i mitt garage, Konstrundan, Föreningen Lidingökonstnärer
  • Biennal BELA, Porto, Portugal
  • Dublin Biennial, Dublin
  • Barcelona Showcase, Casa Batlló, Barcelona,
  • Chianciano International Art Award, ”The Art of the Mind”

Som tidigare är det oljemåleriet som har dominerat men jag har också gjort projekt med foto på akrylglas och har fått möjlighet att tillsammans med skickliga samarbetspartners ta fram några jättefina gicléetryck av fyra oljemålningar. Dessa kommer jag att sälja i begränsad upplaga.

Och varför har jag bloggat så sällan?

För att det har varit en omtumlande tid.

Jag tänker berätta om det.

Snart.

 

tak

Publicerat i Konst, Utställningar | 2 Kommentarer

2 Responses to Läget?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.