Porto-detaljer

När jag reser kommer jag ofta hem med detaljbilder från platserna jag har besökt. Jag fastar där istället för att förverkliga överskådliga vyer.

Så blev det i Porto också. Eftersom jag tilltalas av sliten och ruffig skönhet så fann jag mycket inspiration i stadens husväggar och fönster samt i delar av det klotter som mötte mig. Det är fascinerande hur verkligheten bjuder oss på färger och motiv som man knappt kan fantisera om. Jag kan inte säga att jag använder något av detta direkt i mitt måleri men indirekt kommer det med. På sätt eller annat.

Mer traditionella bilder från Porto kan du se här. Det är en stad som är värd att besöka om man tänker sig att resa till Portugal. Nu var jag där för BELA biennialens skull men jag trivdes också bra med staden.

 

     

   

   

   

   

Publicerat i Inspiration | 4 Kommentarer

4 Responses to Porto-detaljer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.