Jag vill teckna kroki

Något jag saknar är att gå iväg till Kulturhuset och teckna kroki. Tyvärr har de inte haft någon där på ett tag. Vet inte om eller när de ska börja igen heller. Det var så enkelt att slinka in där efter arbetsdagens slut och en häftig känsla att sitta mitt i stadens hjärta och fokusera på det naket mänskliga. Bland unga och gamla, erfarna och nybörjare. Otvunget.

Flera ställen har kroki på dagtid men det fungerar inte för mig.

Som jag har skrivit tidigare är jag inte så bra på kroki men jag tycker mycket om de snabba övningarna och inser vilken bra träning det är för måleriet.

Nu ser jag att Konstnärshuset börjat med kvällskroki på tisdagar 18-20. Vet inte sedan när. Senast jag undersökte det alternativet var det dagtid som gällde. Måste följa upp! Också kolla om jag kan få sällskap av någon kollega.

Intresserad?

IMG_2319

Publicerat i Inspiration, Konst, Vanliga dagar | 3 Kommentarer

3 Responses to Jag vill teckna kroki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.