Var sätta ner foten?

Jag är rastlös. Känner mig precis så där mitt mellan projekt som jag är. Målar enligt mina konkreta uppdrag för dagen. Får det att fungera. Ändå. Har inte det grepp om min långsiktiga målartillvaro som jag behöver. Måste bli djupare förankrad i projekten för att få det. Vet att det bara är att stå ut. Planera så gott det går och att måla på för att ta mig igenom tiden av omställning.

Men rastlös. Jag är rastlös och frustrerad. Som att ha en lång väg att gå och ändå stå med ena foten i luften och vänta på att får sätta ner den.

Stannade till vid en rivningstomt på väg hem i går. Vet inte riktigt varför. Där var bara skräp men solen låg på och jag lockades av att någonting avslutades där också för att ge plats åt nytt. Blev lite glad då jag tänkte att mina projekt i alla fall finns kvar. De förstörs inte som husen.

De blir bara klara.

IMG_0033     IMG_0022

IMG_0040 2     IMG_0016

Publicerat i Insikter, Processen att skapa, Vanliga dagar | 4 Kommentarer

4 Responses to Var sätta ner foten?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.