Jag måste ut…

Nästa vecka invaderar ett gäng hantverkare studion. En hel långvägg ska byggas om. Inte på mitt initiativ men jag kommer att ha glädje av det nästa vinter genom att inte ha så kallt. Renoveringen var tänkt att ske medan jag red fram över prärien. Det var ju bra TÄNKT… Nu när jag inte ska vara någon cowboy utan stanna hemma innebär det att jag likväl måste ut ur studion medan arbetet pågår…

Under 3-4 veckor flyttar jag därför hem verksamheten. Möten får jag ha på stan men måla och rama ska jag kunna göra som vanligt. Tack och lov att jag har kvar mitt gamla målarrum. Och snickarskrubben.

Jag får se det här som en "utflykt hem" och passa på att njuta av att ha noll restid till jobbet.

Nu ska allt bara packas och plastas in först.

IMG_0722

   Snickarskrubben hemma. Skyltarna är från de stater i USA som vi INTE har varit i.

Publicerat i Måleri, Studion, Vanliga dagar | 10 Kommentarer

10 Responses to Jag måste ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.