Härifrån till …

Precis när jag vaknade fick jag en bild på näthinnan av en märklig målning som jag skulle kunna göra. Den såg helt färdigmålad ut. Bäst att fånga idén på papper innan den försvinner ifrån mig.

Det finns en konstnär som jag skulle vilja närma mig för att jag fascineras av hans måleri. Jag känner att jag så gärna vill veta mer. Förhoppningsvis också skriva någonting om det. Hans mobilnummer ligger på en lapp intill datorn.

Sex målningar blev sålda på konstrundan. Allt är klart med uppföljnings-arbetet förutom att jag ska ordna med en sista leverans. Varför inte göra det dag så att jag sedan kan ägna mig helt och fullt åt kommande projekt?

På väg till studion gick jag förbi ett lågmält klotter som talade om att att det fanns ett fönster där det fanns ett fönster. Passade på att fotografera det fast jag inte visste om jag skulle få någon användning för det.

Tarja, som nyligen vann målningen Ett stilla samtal på Facebook-sidan, kommer på besök i studion i dag. Jag ser fram emot det. Både för att jag tycker om besök här och för att ytterligare en av mina målningar ska få en ny ägare.

På målarväggen hänger en bland många dukar. Jag har hittills inte riktigt fått till den. Nu ser jag att den är precis den grund jag behöver. Tar färg och börjar förverkliga morgonens drömlika bildidé.

IMG_6342     IMG_6336

Publicerat i Vanliga dagar | 6 Kommentarer

6 Responses to Härifrån till …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.