Mitt knäppande – en slags skola

Eftersom jag lägger ut egna fotografier i bloggen händer det ganska ofta att jag får kommentarer och frågor som rör dem specifikt.

Låt mig säga rakt på sak: Jag är konstnär och målar i olja. Det är där jag har min profession och min konstnärliga ambition. Det är oljemålningar jag ställer ut och säljer. Att det sedan är roligt och intressant att fotografera – det är en annan sak.

Jag älskar att hålla på med bild och jag knäpper mina foton med stort intresse. Främst gör jag det för att illustrera mina blogginlägg. För att du som läsare ska få någonting personligt från mig istället för andras bilder. Och då jag inte vill visa pågående målningar annat än som undantag så skulle nog bloggen bli torr utan fotografier. Men jag har inga proffskrav på fotona. Jag tycker det är skönt att inte behöva ha det. Annars kanske bloggandet skulle börja kännas väl krävande. Nu är det roligt och stimulerande.

För mig räcker det när bilderna förmedlar det jag vill säga.

Det är en pågående bildskola att måla och fotografera och jag är glad att jag har en hobby som stärker min profession. För det tror jag nämligen att den gör.

 IMG_6099

Publicerat i Denna blogg | 4 Kommentarer

4 Responses to Mitt knäppande – en slags skola

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.