Jag lottar ut en oljemålning

Den 24 februari startade jag sidan Titti Hammarling ART på Facebook. Dels för att jag inte ville terrorisera icke-konstintresserade vänner med konstinlägg på konstinlägg på min personsida. Dels för att andra, som ÄR intresserade, lätt skulle kunna följa mitt konstnärskap. Jag hoppades på lite sikt att sidan skulle kunna ge ett ömsesidigt utbyte och en interaktion.

Rätt snart tänkte jag att "när 600 personer följer sidan så lottar jag ut en målning. Är man intresserad av min konst så ska man ha möjlighet att få något tillbaka".

Det gick snabbare än jag trodde det där med att bli 600.

Så  här kommer lottandet av tavlan att gå till:

På måndag och tisdag nästa vecka, 26-27 april, skriver jag en statusuppdatering/dag om  utlottningen på Facebook-sidan. Vill du vara med så visar du det genom att endera dagen kommentera de specifika statusuppdateringarna. Endast en lott per person som kommenterar blir aktuell. Det är roligt om du skriver något önskemål eller ger mig någon form av återkoppling men det är inget krav. Det räcker att jag får ditt namn/visade intresse inför lottdragningen. Deadline för medverkan är klockan 19 00 den 27de. Därefter dras en vinnande lott bland de som har kommenterat och jag meddelar vem vinnaren är klockan 20, samma kväll. Alltså den 27 april, klockan 20 00. Båda klockslagen är svensk tid. Jag ordnar med frakt så boendeort har i detta fall ingen betydelse. Alla kan delta i utlottningen.

Målningen är i olja, ses nedan och heter Ett stilla samtal. Den mäter 32×32 cm och målades år 2009.

IMG_5848

Publicerat i Facebook-sida, Konst, Måleri | 36 Kommentarer

36 Responses to Jag lottar ut en oljemålning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.