Ett uppdämt behov leder vidare

Även om man är väl förberedd och tycker att det är roligt när det pågår, så tar en aktivitet som helgens konstrunda mycket av ens fokus på bekostnad av annat. Helt ok, speciellt som det har varit en allt igenom positiv upplevelse, men nu har jag ett starkt uppdämt behov att gå vidare.

Och vidare just nu? Vad innebär det?

Det är ingenting jag har planerat för. Men redan under söndagen började jag känna en längtan efter att MÅLA. Det var lite lustigt för jag målade ju redan och det har gått förvånansvärt bra att göra det under rundan. Två av de sålda målningarna slutförde jag medan gäster var på plats.

Och jag målar ju varje dag…

Det jag nu har behov av är dock någonting mer. Att få FÖRDJUPA mig. Arbeta långsiktigt. Fokuserat. Experimenterande.

I lugn och ro.

Efter en utställningsintensiv period har jag passande nog någon månad när jag kan förverkliga detta. Så – det är dags för mig att komma till ro. 

Att gå in i studion och öppna upp för vad som väntar mig där.

IMG_5839

Publicerat i Konst, Måleri, Processen att skapa | 6 Kommentarer

6 Responses to Ett uppdämt behov leder vidare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.