Att möta + och – med lek

Vare sig man rider, målar eller är en valp så har man sina styrkor och svagheter för de uppdrag man vill klara av.

Det är min vardag hemma att försöka stärka det jag är bra på och att utmana mig i det jag inte kan för att bli en bättre målare. Sedan stänger jag studion och slår mig ner här på Jultorp för att rida flera dagar i sträck. Nya plus och minus presenterar sig samtidigt som vissa välbekanta gamlingar hänger kvar. Jag inser att jag vill mycket men att jag inte kan skynda ifrån mina egna förutsättningar.

Valpen Jensen är lyckligt omedveten om att han har en bit kvar till att bli den vakthund han en dag kommer att bli. Jag försöker lära mig att ta utmaningar som kommer i min väg  mer som den lek hela hans liv är just nu. För han lär sig ju ändå hela tiden.

IMG_5541

Publicerat i Hästar, Måleri, Western, cowboys & indianer | 2 Kommentarer

2 Responses to Att möta + och – med lek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.