KB och studion

Jag, precis som maken, kände för att fira igår så vi åkte till Konstnärsbaren och åt middag på kvällen. Tre rätter, bra diskussioner, hög trivselfaktor och många blickar på Karin Granqvists fyra målningar på väggen. Se den aktuella utställningen.

Idag är jag tidigt i studion igen. Det soliga vädret på morgonen gav extra mycket ljus så jag passade på att fotografera några målningar. Förbereder just nu inför veckan som kommer och tänker sedan måla så länge det känns kul. Jag vill inte ha några stora kamper idag.

IMG_1882

Publicerat i Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.