Fingrarna i vardagen

Jag gräver fingrarna djupt i vardagens väsen. Stiger upp tidigt. Skriver en stund och åker in till Kungsholmen så snart jag är klar med morgonbestyren. Helst tillbringar jag hela dagarna i studion. Har jag möten så får de gärna hållas på plats. Ska jag ha lunchmöten så blir det avstickare till Ett litet kök eller Flemingo, det första om vi går ut och äter och det andra om vi äter i studion. Annars jobbar jag på. Det är stort som smått. Det är mycket. Det är vardaglig produktion och rutin.

Ibland räcker dagarna inte riktigt till men rätt bra fungerar det ändå. Jag frågar mig varje morgon vad som är viktigt och i och med att jag har gjort det några års tid nu nu så hinner aldrig högarna med viktiga saker bli speciellt höga.

Med måleriet är jag i ett pysselstadium. Jag signerar, bättrar på en gammal målning och klipper till nya dukar. Det pågår en mental uppladdning inför situationen där målarväggarna snart ska kläs om. Ner ska de befintliga målningarna. Upp ska nya, tomma dukar.

Publicerat i Vanliga dagar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.