Bloggen på min hemsida från och med idag

Jag började blogga på www.svenskakonstnarer.se/galleri/tittihammarling. Efter ett tag införde man där en begränsning så att det endast gick att göra ett införande/48 timmar. Fram växte då beslutet att börja blogga på egna hemsidan för att få större frihet att skriva när jag hade tid och lust och kanske för att läsarna lättare skulle hitta och trivas. Jag har tagit med inlägg från tidigare bloggen men inga kommentarer. Detta blir från och med idag min huvudblogg men, i varje fall inledningsvis, kommer jag att ta med en del inlägg på Svenska konstnärer också.

Vad innehåller bloggen?

Jag skriver om konst och om livet kring och med mitt eget konstnärskap, om personlig utveckling och att tackla svårigheter i skapandeprocessen. Om att möta den man är och att utveckla sin unikitet i konsten och livet. Om framsteg, tillkortakommanden och vardagsskapande.

Oljemåleriet är min konstnärliga bas. Målandet speglas här i mina intressen för t.ex. mellanmänskliga relationer, musik, hästar, New York och västra USA.

Texterna kompletteras med egna fotografier. Jag har ingen egentlig konstnärlig ambition med fotograferingen idag men ser den som en viktig och utvecklande hobby. Den gör att jag fokuserar på bild och det har jag nytta av på många sätt i måleriet.

IMG_1699

Publicerat i Denna blogg | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.