Johnny Cash i snickarboden

Var hos Lundins i veckan och kompletterat förrådet av kil- och ytterramar. Den här helgen kilramar jag därför för fullt. Det gör jag hemma i snickarboden som egentligen är en skrubb. Jag tycker att det är helt ok att rama. Det ska göras och det är lika bra att gilla läget. Man kan ju passa på att ge tankarna fritt spelrum eller underhålla sig med bra musik. Den här gången har jag bjudit in Johnny Cash. Jag lyssnar igenom alla American Recordings skivorna – samlat och i ordningsföljd.

Blogg Cash Weekend 001     Blogg Cash Weekend 002     Blogg Cash Weekend 008     Blogg Cash Weekend 004     Blogg Cash Weekend 009

Publicerat i Musik | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.