Att fylla sin plats

Jag har haft studion på Kungsholmen sedan februari i år. Då flyttade jag över all min verksamhet hit. Det gick snabbt och enkelt, i alla fall när jag ser på förändringen såhär i efterhand. Jag hade kollat av lokalmarknaden men detta var den första och enda lokalen jag gick och tittade på. Jag bestämde mig inom några timmar och värden gav till min glädje sitt ja efter några dagar. Lite renovering och jag var i gång.

Målandet har fungerat bra ända från start. Nu, när det har gått ett antal månader, märker jag ändå hur både det och jag själv har förändrats. Nyans för nyans, sekund för sekund har någonting fallit på plats. Det är en sak att göra en yttre förändring och en annan att växa in i den helt och fullt. Jag hoppas att jag är där nu. Jag ser fram emot september och höst och möjligheten att få tillbringa många och långa dagar här på Arbetargatan.

IMG_5415     IMG_0625

Publicerat i Studion | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.