Dublin Biennial

Kom till Dublin i går. Deltar i Dublin Biennialen som öppnar officiellt i morgon. I går var det Artist Reception hela kvällen, en trevlig aktivitet enbart för oss konstnärer och klockan 18-20 i dag står Preview på programmet. Vet inte riktigt hur mycket folk som väntas komma i kväll men jag går dit och minglar och tar det som det kommer. Allt är mycket välorganiserat och jag tror att Biennialen blir en hit. Stannar tills på måndag och deltar i alla aktiviteter med koppling till biennialen som jag bara hinner med.

Vi är 55 konstnärer från 20 länder som deltar. Yoko Ono och Christina Oiticica hör till de mest kända, Från Norden är vi fyra konstnärer, bland annat Liisa Pankola från Finland, som är en god vän till mig och vars konst jag uppskattar mycket.

Nu ser jag fram emot några intensiva konstdagar och önskar med detta trevlig helg!

Dublin

Publicerat i Konst, Konstnärer, Utställningar | 2 Kommentarer

2 Responses to Dublin Biennial

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.