Fångat i Paris

Det går några dagar. Jag är i vardagen och studion igen. Jag har smält intrycken. Det är då jag tittar på bilderna jag tog i Paris och ser att det, som så ofta händer, inträffade också denna gång. Detta att jag reser i väg till platser men enormt konstutbud och att jag inte fångar något av det med kameran. Knappt några bilder alls från konstmässan i Carrousel du Louvre, min monter eller mina målningar heller. Att jag i stället har bilder från gatorna. Bilder på allt möjligt.

Här ett litet urval:

     

     

     

Publicerat i Konst, Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.