Världsunik graffiti i Mariestad

I helgen sov vi över på Hotell Vänerport i Mariestad. Det är ingen plats som i vanliga fall för tankarna till Street Art eller Graffiti men tvärs över vägen längs med vattnet pågår just nu ett mycket ovanligt projekt. Ett av världens största graffitikonstverk är på väg att växa fram på den enorma silobygg-naden i hamnen. Jag kollade in det hela ordentligt på söndagsmorgonen och fotograferade lite.

Tanken är att siloområdet denna sommar ska få vara en plats för skapande, både för graffitikonstnärer och för besökare som vill pröva på konstformen. Handledning finns på plats. När jag var där hade projektet nyligen påbörjats. Målet är att måla hela silobyggnaden och det ska bli riktigt intressant att se konstprojektet utvecklas.

Följ projektet på plats eller på dess hemsida: www.graffitimariestad.se

På Facebook hittar du projektet här.

Graffiti Mariestad kommer att ha sin kulmen i evenemanget SpeedArt & Design den 4-5 september.

IMG_8150     IMG_8151

Publicerat i Konst, Projekt | 3 Kommentarer

3 Responses to Världsunik graffiti i Mariestad

  1. Pingback: Tweets that mention Titti Hammarling » Blog Archive » Världsunik graffiti i Mariestad -- Topsy.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.