Småmålningar & pickalakan

Gårdagen blev en hit på sitt lilla stillsamma sätt. Jag hade ett långt målarpass med bra flyt. Därefter hann jag också njuta ordentligt av det vackra vädret, favoritsällskapet och en midsommarmiddag med pickalakan som pricken över i-et. Pickalakan är något så enkelt som varmt vatten, smör, salt och gräslök i en kopp bredvid tallriken att doppa potatisen i. Det har jag med mig från Finland och min ursprungsfamilj – nu som då starkt förknippat med sommarkänsla och tillfredsställda smaklökar.

Småmålningarna blir fler och fler. Idag har jag igen varit uppe tidigt och målat grunder till några nya 20 x 20. Jag kommer att arbeta vidare med projektet i dag och i morgon. Sedan får jag se.

Ha en fortsatt trevlig helg!

IMG_7907

Publicerat i Måleri, Processen att skapa, Projekt | 2 Kommentarer

2 Responses to Småmålningar & pickalakan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.