New York City

Flyger till New York nu på förmiddagen. I Plåster på såren för ett New York-fan har jag redan skrivit lite om den här resan. Ska därför inte upprepa mig här utan bara konstatera att jag ser fram emot några dagar i stan som jag sätter främst bland städer och som jag ännu aldrig har tröttnat på.

Det jag längtar allra mest efter är att bara vara DÄR. Att promenera tills jag inte orkar mer och sedan ändå gå någon timme till. Att ha kameran med på promenaderna och spontanfota det som kommer i min väg. Att sitta i något gathörn och se människor komma och gå. Människorna som gör att stan ständigt skiftar i olika stämningar och nyanser.

Ha det nu riktigt bra. Kom gärna med tips eller ställ frågor om New York. Eller tyck till om något som vi tidigare har diskuterat här i bloggen. Det har varit givande med så mycket bra kommentarer. Tack så mycket för det.

Nu bloggar jag vidare från NYC en vecka.

IMG_5713     IMG_1036

IMG_6043     IMG_1051

Publicerat i New York | 4 Kommentarer

4 Responses to New York City

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.