Vårhelg med konstrunda?

Planera redan nu in helgen när du personligen kan möta 18 konstnärer i deras ateljéer på Lidingö! Den 17-18 april arrangerar nämligen föreningen LidingöKonstnärer Lidingö konstrunda. Det är ett populärt och greppbart projekt att ta sig till ön och besöka några av oss i våra ÖPPNA ATELJÉER.

Jag kommer att hålla till i min hemmaateljé. Där tänker jag visa oljemålningar och parallellt med det måla. På så sätt kan du som besökare se mitt arbete i olika steg och ställa frågor kring det som intresserar dig. Funderar du på att köpa något finns det goda möjligheter att i lugn och ro identifiera dina favoritmålningar eller att göra en beställning specifikt enligt dina önskemål.

Intill målarrummet är saloonen öppen. Där kan du vila fötterna och att få något att dricka innan du drar vidare.

Varmt välkommen!

Adress: Vasavägen 20 A (nära Lidingö Centrum)

Mobil: 070-521 46 81

Mer information får du via den markerade Lidingö konstrunda-länken.

IMG_5545

Publicerat i Konst, Konstnärer, Måleri, Utställningar | 2 Kommentarer

2 Responses to Vårhelg med konstrunda?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.