Lidingökonstnärer gör stark utställning!

Jag är med i flera konstnärsföreningar, varav den minsta är en riktig pärla. Det är Föreningen Lidingökonstnärer, som med höga intagningskrav och endast ett 30-tal medlemmar, erbjuder en konstnärlig nivå och livskraftighet som imponerar.

Det är värt att göra några resor till Lidingö i vår för att se på konst av den här föreningens medlemmar!

I veckan har verks lämnats in till Lidingösalongen. Nu hänger utställningen på plats i Stadshuset och på lördag är det vernissage. 90 verk av 31 konstnärer har valts ut. Redan nu är intresset mycket stort och det talas om att detta är den bästa salongen någonsin. Jag kan inte uttala mig om det men tycker att det är en mycket övertygande utställning.

I april (17-18) arrangeras en kompletterande konstrunda på Lidingö, där många av de deltagande konstnärerna öppnar sina ateljéer för allmänheten. Passa på då att fördjupa dina konstnärskontakter genom att träda in i rummen, där all konsten skapas.

Själv deltar jag i båda evenemangen. På salongen har jag med tre oljemålningar. Hur konstrundan blir återkommer jag till längre fram. Först tar vi den fina samlingsutställningen i Lidingö Konsthall.

Välkomna!

IMG_4840

salongen baksida

Publicerat i Konst, Konstnärer, Utställningar | 8 Kommentarer

8 Responses to Lidingökonstnärer gör stark utställning!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.