ArtExpo New York 2013

I dag är det sista dagen på ArtExpo New York och för mig är det den femte dagen i montern.

Jag tänker tillbaka till i onsdags, när min vän och kollega Göran Arvidson och jag klev in på Pier 92 och traskade bort mot SOLO-paviljongen. Frakten hade fungerat som den skulle. Lådan stod i montern när vi kom. Med traditionella små inledningssvårigheter fick vi till en hängning, som kändes riktigt bra. Montern och mitt måleri har sedan fått mycket positiv respons. Många otroliga och givande möten och inbjudningar har kommit i min väg. Eftersom jag fortfarande har en utställningsdag kvar och då det är först efteråt man riktigt kan värdera vad någonting ger så ska jag lugna mig vad gäller slutsatser. Känslan inom mig är dock mycket positiv.

Måste rikta största tacket till Göran som har varit till stor hjälp och glädje! Det är förresten han som har tagit bilderna.

Nu ska jag äta en långfrukost innan det är dags för sista dagen i monter 1333. Avslutar med gårdagens vackraste kommentar, som kom från en äldre man/konstnär:

I want to be young, in love and painting again!

Publicerat i New York, Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.