Packar lätt för Berlin

Har några dagar i Berlin framför mig. Ska delta i en samlingsutställning på Galleri Marzia Frozen med vernissage på lördag, klockan 19-22. Välkommen om du råkar vara i stan! Adressen är Landsberger Allé 54. Eftersom jag tar fyra målningar med mig på flyget blir det inte mycket bagage att hålla reda på. Har inget emot det. Packa lätt ger mig frihetskänsla.

Stannar till på söndag kväll och hoppas på bra väder så att jag kan jaga nya bra Street Art-motiv med kameran. Ska ställa ut sådana på konstrundan den 20-22 april. Då blir det Berlin och Street Art hemma i garaget. Boka!

IMG_3926     IMG_3943

Publicerat i Berlin, Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.