Tre nyheter om kommande utställningar

1. Det är nu klart att jag kommer att delta i en samlingsutställning på Galerie Berlin am Meer, i Berlin, den 15 juni-1 juli. Det är Helsingforsgalleriet AVA Galleria som gästar galleriet med ett grupp konstnärer. Urvalet har gjorts av tyska galleriets curator. Jag tycker att alla utställningar jag deltar i är betydelsefulla men det ÄR speciellt roligt med Berlin eftersom jag älskar staden och har haft utställning där på min önskelista.

2. På tal om Berlin så kommer jag i år att ha Berlin-tema på utställningen Öppet garage under Lidingö konstrunda den 20-22 april. För första gången kommer jag att visa något annat än oljemålningar. Med Lidingö Konstförenings resestipendium fick jag i våras möjlighet att fördjupa mig i gatukonsten i Berlin, som intresserar mig mycket. Tanken var aldrig att göra något konstnärligt med bilderna men jag blev så inspirerad av stipendiet att jag i samband med konstrundan ställer ut ett antal Berlinbilder. De är tryckta i speciell teknik på tung plexiglas, som passar motiven. Jag ställer ut i garaget och på garageplan i direkt anslutning till Vasavägen. Det blir en happening och installation och bilderna är till salu/kan beställas i begränsad upplaga. Medan konstrundan pågår ska jag också arbeta med en stor målning på plats.

3. Separatutställningen på AVA Galleria i Helsingfors har fått nytt startdatum: den 2 februari, 2012. Vernissage på kvällen. Utställningen pågår fram till den 19 februari.

Ha det bäst!

 

IMG_1323. för bloggenJPG

Publicerat i Berlin, Konst, Måleri, Utställningar | 8 Kommentarer

8 Responses to Tre nyheter om kommande utställningar

 1. Göran säger:

  Det är väldigt kul att du ska ställa ut i Berlin! :) *planerar resa*

 2. Ann säger:

  Det låter så otroligt kul. Vi får se om min dotter väljer Berlin, då kanske vi kommer när du ställer ut :)
  Men öppet garage ska besökas, låter spännande.

 3. Titti säger:

  Gör det! Skulle vara roligt att gå en fotorunda där också.

 4. Titti säger:

  Det känns väldigt roligt. Och du är förstås varmt välkommen till både Berlin och garaget. :)

 5. Sara FE säger:

  Wow, vad roligt! Berlin ligger ju på topplistan i konstvärlden. :)

 6. Titti säger:

  Är mycket för den staden, både vad gäller konsten och rent generellt, så ja, ser fram emot det! Tack Sara.

 7. Regina säger:

  Hej Titti!
  Ett litet snällt ”spöke” från längesedan tittar in och beundrar din konst! Hoppas allt är bra med dig.

 8. Titti säger:

  Hej lilla spöket! Missade att du kommenterat. Med mig är det bra. Väldigt trevligt med livstecknet. Hör gärna av dig mer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.