Over the River

Allt är relativt. Det finns konstprojekt som kräver tid och rum och sedan finns det projekt som kräver TID OCH RUM.

Sedan lång tid tillbaka har jag följ och fascinerats av Christos and Jeanne-Claudes konstverk. Dels tycker jag om konsten i sig men dels tycker jag också att jag får perspektiv på egna åtaganden när jag ser vilken skala de arbetar i. Jag får hjälp att lyfta blicken, helt enkelt. Tycker jag att något jag gör är motigt så får en stund med deras planering mig att tänka om och bli mera uthållig.

Over the River  är ett pågående projekt som intresserar mig mycket. Tanken är att det ska uppföras över del av Arkansas River i augusti 2014. Om allt går som det ska.

Vill du söka mer information så hittar du den generella hemsidan för Christos and Jeanne-Claudes konst finns här.

Perspektiv på tillvaron sitter extra fint så här en knapp månad före jul.

Trevlig helg!

      

Publicerat i Konst, Projekt, Utställningar | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.