Mot Paris

Målningarna är redan på väg. Själv räknar jag ner och är riktigt, riktigt förväntansfull. På torsdag reser jag till Paris för att delta i en stor Konstmässa som går av stapeln i Carrousel du Louvre. Det är andra gången jag deltar och jag gör det med Helsingforsgalleriet AVA GAlleria. Jag kommer att visa oljemåleri och alla tavlor är 65×65 cm. De är tacksamma att hänga ihop. Jag kommer att visa åtta stycken. De som besökte utställningen på Galleri Lorentzon kunde där se något liknande på två av väggarna.

Det ska bli intressant och roligt med den här erfarenheten och jag ser fram emot att träffa några konstnärskollegor, som jag vet att också kommer dit.

Allt gott!

 

Publicerat i Måleri, Utställningar | 6 Kommentarer

6 Responses to Mot Paris

 1. Göran säger:

  Spännande! Måste dock erkänna viss avundsjuka :)

 2. Titti säger:

  Sa den som knappt hunnit få jetlagen ur kroppen. ;) Skämt åsido: känner mig redo och hoppas kunna samla på mig fina intryck och erfarenheter.

 3. Katja säger:

  Lycka till!

 4. Titti säger:

  Tack! Synd att du inte är med. Hoppas det går bra för oss alla.

 5. Sara säger:

  Härligt, ha det riktigt roligt och ta hand om dig! :)

 6. Titti säger:

  Tack Sara!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.