Ny form & Utställningsperiod

Bloggen har fått nytt utseende i samband med att jag har gjort om mina två hemsidor, det vill säga tittihammarling.com och hammarlingconsulting.com. Nu gäller det bara att börja fylla den nya formen med ett vettigt och intressant innehåll.

Förutsättningarna är goda för jag har en spännande utställningsperiod framför mig. Efter att ha legat lågt med utställningar sedan separatutställningen i maj i Stockholm ska jag under de kommande månaderna ställa ut i Helsingfors två gånger och i Paris, Florens och Porto. Inledningsvis bär det på söndag av till Helsingfors och samlingsutställningen HORSES, som pågår 4-30 oktober på Galleria Fogga. Vernissage på tisdag den 4de, klockan 17-19. Välkomna! Jag är på plats under vernissagedagen.

 

Publicerat i Denna blogg, Måleri, Uncategorized, Utställningar | 4 Kommentarer

4 Responses to Ny form & Utställningsperiod

 1. Göran säger:

  Nu blir man ju extra sugen på att åka till Helsingfors!

 2. Titti säger:

  Eller hur? Ska själv vara där flera dagar nästa vecka och ser verkligen fram emot det.

 3. Sara säger:

  Hoppas att du har det riktigt härligt, och att utställningen får många besökare! Den hade jag väldigt gärna gått på. Lite långt bort bara.

 4. Titti säger:

  Hej, Missade kommentaren, tyvärr, men tack nu Sara! Inställningarna har ändrats med förnyade bloggen. Det var gott om besökare på vernissagen i alla fall. Stort intresse från organisationer med hästanknytning också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.