Drömmarna

Allt det där man vill göra. Drömmarna som kommer inom räckhåll och låter sig lekas med. Som kittlar en under fötterna och modigt dansar loss i ens sinne. Som lockar till kiknande skratt och högt buret huvud. Som viskar: Vi är dina och vi är möjliga. Kom!

För en stund eller ett liv tumlar man runt mellan val, beslut, icke-val och icke-beslut. Ja. Nej. Jag vill. Kan jag? Och HINNER JAG?

Så mycket, allt möjligt, vill tränga sig emellan. Distrahera.

Vi närmar oss hösten. En tid då mycket nytt dras igång. Men är det våra drömmar vi följer eller startar vi ännu ett komma-emellan-projekt?

IMG_3958

Publicerat i Förhållningssätt, Inspiration | 5 Kommentarer

5 Responses to Drömmarna

 1. Pingback: Höstljuset

 2. Eva säger:

  Bra skrivet, du uttrycker det så bra om drömmarna och görandet att jag tog mig friheten att länka till dig: http://www.evakonst.se/?p=783

 3. Titti säger:

  Tack både för detta och för att du länkar!

 4. Ann säger:

  Så spännande, önskar att mina drömmar dansade så där med mej men de har inte bjudit upp till dans ännu. Däremot ska jag vara mycket vaksam på komma-emellan-projekt, för det är något jag känner igen.

 5. Titti säger:

  Ja, de är luriga de där komma-emellan-projekten. Tack & lycka till med drömmarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.