Fönster mot sommaren

Jag kommer inte att ha en enda utställning i sommar. Istället ska jag måla för det som är inbokat i höst. Det känns skönt att öppna ens fönster för det som är och inte behöva vara detaljplanerad hela tiden.

Dels arbetar jag just nu med några hästmålningar. Dels målar jag vidare i samma stil som senaste separatutställningen.

Det räcker så.

Sommaren lär ändå bjuda på sina överraskningar.

IMG_3949

Publicerat i Måleri, Utställningar | 4 Kommentarer

4 Responses to Fönster mot sommaren

 1. Minna säger:

  Skönt att ha plats för överraskningar också! Ha en skön sommar!

 2. Titti säger:

  Helst av det positiva slaget… En riktigt fin sommar till dig också.

 3. Mats Lindfors säger:

  Jättefin bild! Ibland undrar jag hur långt du skulle komma med fotografi om du verkligen lade manken till och penslarna ned ett slag.

  Sköt för dig att du har tid att vara lite spontan i sommar och följa vindarna.

  Ser dig gärna på en fika på någon av stadens utefik under sommaren.

 4. Titti säger:

  Tack Mats, det låter mycket trevligt att ses på något fik snart. Jag kommer att vara mestadels i Stockholm i sommar. Bilderna sedan; eftersom måleri just nu är så mycket viktigare för mig än fotografi fortsätter jag ett tag till utan systemkamera och med obearbetade bilder. Få se om något år. Vi hörs!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.