Grattis & tack till Bob Dylan

Jag har inte haft många idoler inom musikens värld. Detta trots att musik har varit och är en av mina absolut viktigaste livsnerver.

I dag fyller Bob Dylan 70 år. Jag grattar från djupet av mitt hjärta. Bob Dylan är min stora och sedan länge enda idol. Det är ren kärlek jag känner för den mannen och det han har skapat. Om du tycker att jag tar i nu så är det ändå bara en fjuttig bris i jämförelse med den starka livsvind som Bob Dylan har blåst i min rygg och in i mina öron.

Jag är en av många i dag som säger: Grattis Bob Dylan och lev länge!

Några av mina favoritalbum är Highway 61 Revisited, Blonde on Blonde, Blood on the Tracks, Time out of Mind och Oh Mercy.

Bob 1     Bob 6

Bob 5

Publicerat i Musik | Lämna en kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.