Ladda

Mornar kan inte vara mycket vackrare än vad denna är. Till på köpet är det en ledig dag. Det är påsklördag och jag har för första gången på mycket länge inget helgarbete som väntar. Ja, i alla fall inget måste-måste-arbete.

Mitt mål har varit att bli klar med alla målningar före påsk. Vara färdigmålad och ha dem ramade och med hänganordningar. Så blev det också. I torsdags fick de sista vad de behövde. Nu står de uppradade i en väl tilltagen bruttogrupp i studion. Där får de stå tills att galleristen Urban Lorentzon och jag i nästa vecka ska välja ut vilka som ska med till galleriet.

Jag tycker om att inte arbeta in i det sista med en utställning. Att ha tid för annat och att få lite distans till det jag har gjort. Att hinna ladda batterierna så jag kan njuta av vernissagedagen och alla möten som jag då får möjlighet att ha.

Vilken bra timing med en långhelg just nu! Vädret är underbart och dagarna får veckla ut sig i behaglig takt. Jag umgås, promenerar, filosoferar, skriver och målar. Äter och sover. Laddar, helt enkelt.

Hoppas att du också laddar och önskar dig god fortsättning på påsken!

P.s. Information om den aktuella utställningen får du exempelvis här. D.s.

battery-glow

Publicerat i Förhållningssätt, Måleri, Utställningar | 2 Kommentarer

2 Responses to Ladda

  1. Lena säger:

    Hej. Vad skönt det låter! Men blir det inte så ibland, när allt är klart, att Du liksom blir helt urladdad och sedan inte kommmer dig för någonting, blir litet rastlös, grinig osv. Det är ju inte helt enkelt att ladda ur heller då man varit intensivt fokuserad på en sak en längre tid?Sköna dagar i vårsolen!

  2. Titti säger:

    Försöker medvetet motverka det där. Funkar för mig om jag ser till att bli klar i god tid, börjar ta tag i nya projekt innan ett är helt klart och framför allt genom att jag fortsätter måla. Gör jag ett uppehåll efter ett stort projekt så kan det vara svårt att komma igång igen. Här är som sagt ett helt fantastiskt väder. Är det fint hos dig med? + Skulle inte du vara offline?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.