Stora genomgången

Jag ser den 7 maj komma allt närmare. Det är då jag har vernissage på nästa separatutställning. Livet är inte så tunnelartat att jag enbart stirrar på det datumet men jag använder det som ett mål just nu för allt jag gör på konstsidan. En del av de målningar jag arbetar med kommer inte att vara med på just den utställningen men de får åka snålskjuts och bli målade de med enligt den tidplan jag följer.

I dag är det dags för stora genomgången. Tillsammans med en god vän och konstnärskollega, Valdemar Lethin, ska jag gå igenom bruttogruppen målningar för att kolla vilka som ska komma till sluturvalet för maj-utställningen. Vilka ska få tummen upp, tummen ner? Vad behöver jag förbättra och eventuellt komplettera med? Vilka är nyckelmålningarna? Vilka passar inte in? Det är skönt att få någon annans reaktioner just nu när jag själv börjar bli lite hemmablind. Sedan ska jag så klart själv fatta mina beslut kring urvalet och det fortsatta arbetet. Men som vi konstaterade nyligen – det är viktigt med bollplank.

Och sedan: om du inte har uppmärksammat att du kan få en liten oljemålning kan du läsa mer om det här. På lördag får nämligen två Brain Letters nya ägare.

Ha det fint. Det luktar lite vår i dag.

IMG_2316 

   Foto: Göran Arvidson

Publicerat i Måleri | 6 Kommentarer

6 Responses to Stora genomgången

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.