#paintingmarathon

Jo, nu har jag Esko Männikkös utställning, som förresten tog andan ur mig,  att leva på ett tag. Känns som att jag inte vill ha några andra intryck. I alla fall inte på några dagar. För mig kan en utställning inte ge mycket mer än vad Harmony Sisters åstadkommer i mig.

Annars: är i studion så som jag kommer att vara helt och fullt några helger till. Skrev på twitter i morse att jag hade ett målarmaraton framför mig och det ledde till att konstnären Martina Anagnostou och jag ska ha en sån maratondag tillsammans i morgon. Att hon finns i Sudan och jag i Sverige spelar ingen roll. Och vem vet – kanske blir vi fler. I vilket fall som helst så blev jag peppad och fick precis den där extra motivationen som gör så gott när man börjar bli lite sliten och trött på det egna harvandet.

Du som målar – har du lust att haka på i morgon?

images

Publicerat i Inspiration, Måleri | 8 Kommentarer

8 Responses to #paintingmarathon

 1. Mats Lindfors säger:

  Kul att du också gillade Esko så mycket! Känner för att gå dit en gång till. Jag jag bara måste det. Araki såg jag fyra gånger.

  Ska strax ta mig till Kulturhuset och Gregory Crewdson som också verkar vara något alldeles extra.

  En fin maratonhelg önskas
  Mats

 2. Titti säger:

  Ja, han knockade mig redan i mitten av 90-talet men den här Harmony Sisters har något som passar så bra just nu. Ser fram emot att få diskutera lite med dig om hans foto vid tillfälle. Ha en inspirerande helg så länge. Hörs och ses!

 3. Nathalie W säger:

  Åh jag hade så gärna. Men brödjobbet kallar. :(

 4. Titti säger:

  Ok, men vi kan ta det en annan gång!

 5. I have goose bumps all over! very excited about our painting marathon tomorrow and feel very honored that you included me in your very profound blog
  tack Titti

 6. Titti säger:

  I’m looking forward to it a lot, too. It was really motivating for me today already!

 7. Sara säger:

  Tyvärr såg jag det här lite sent, men jag hakar gärna på målarmaraton en annan gång! Hoppas att ni fick en trevlig dag. :)

 8. Titti säger:

  Kul. Vi har redan bestämt att göra en ny nu på söndag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.