Ska bara rida lite först

Den här morgonen är så vacker att den känns ända ner i magen. Jag är glad att jag är morgonpigg så att jag får uppleva den. Kanske ger tankarna på möjlig frihet ett extra skimmer åt det solkyssta snölandskapet.

Ska hålla till i studion hela helgen. Har varit bortrest några dagar och längtar efter att få komma dit och arbeta på i min egen takt. Lägga upp ny färg och se vad som växer fram på dukarna. Kliva in i flödet.

Ska bara rida lite först.

Jennifers bildspel 032

Publicerat i Hästar, Måleri, Studion | 4 Kommentarer

4 Responses to Ska bara rida lite först

 1. Lena säger:

  Låter som en perfekt lördag! Här lyser också solen men vinden är biter i kinden när man är ute. Här är så öppet så vinden kan jäklas hur mycket den vill.Ha en fortsatt bra helg!

 2. Titti säger:

  Jo, det är bra. Är i studion nu efter den där härliga ridstunden. Det är kallt här också men inte så blåsigt. Ha en fin helg, vinden till trots. Tack!

 3. Lasse säger:

  Hoppas din målarhelg blev som du önskade. Och jag undrar var bilden är tagen. Ser inte ut att vara sverige.

 4. Titti säger:

  Tack. Helgen blev bättre än jag vågade hoppas på. Det är inte alltid som måleriet går dit man vill att det ska gå. Bilden? Den är tagen i Pryor Mountains. Detta var dagen innan vi skulle påbörja en lång horse-drive. Prövade hästarna som inte hade ridits på ett halvår.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Titti Hammarling

Titti Hammarling

Mobile: +46 70 521 46 81 E-mail: titti@hammarlingconsulting.com
Producerad av 6ft5 & Krokedil.